7 oktober 2010

Mario Vargas Llosa

Min första reaktion efter Peter Englunds tillkännagivande var, vem? Sen såg jag namnet i tryck och förstod att det faktiskt är en författare jag känner till, men dock inte läst. Det kommer jag att göra så fort som möjligt och jag är mycket glad över att det blir ytterligare en latinamerikansk författare eftersom jag har en tendens att tycka om dem!


Något jag däremot inte tycker om är att jag har som tradition att så snabbt som möjligt beställa en av nobelpristagarens böcker ifrån Bokus. Jag gjorde det även i år och valde Den stygga flickans rackartyg som kostade 38 kronor. Det gjorde den genom hela bokningsprocessen. Ända till att jag hade bekräftat den, då kostade den 42 kronor. Ett riktigt dåligt trick av Bokus tycker jag.

2 kommentarer:

It's all about Books sa...

Så de typ höjde priset under loppets gång? DÅLIGT! jag beställde den nyss från Lycknis, där kostade den 30 eller 33kr inkl. frakt. Lycknis är alltid billigast!

Annars har jag två andra hemma och har läst en del tidigare. Vilken glädje att han fick priset!

(Undrar om NÅGON hörde vem vinnaren var på svenska? haha!)

Cia sa...

Ja det var illa, men jag såg sen på den epostbekräftelse jag fick att det var det ursprungliga priset så vi får väl se på fakturan sen :) Tycker dock fortfarande att det är dåligt att passa på att tjäna pengar på säkra köp.

Roligt att folk som läst honom är glada! Det är så svårt att förhålla sig till det när man inte har någon uppfattning själv.

Och skönt att det inte bara var jag :)

Related Posts with Thumbnails