1 januari 2009

2008:s böcker

Jag tänker inte göra någon större sammanfattning eller utse några favoriter för 2008, jag är alldeles för objektivt skolad för det. Det mesta är bra på sitt sätt. 2008 var inget år av stora läsupplevelser, men det finns en hel del riktigt bra böcker på listan. Det finns även en hel del dåliga. Vissa böcker fick mig mer engagerade än andra, men jag håller ändå fast vid att det är de böcker som underhåler mig som är de allra bästa, inte de som får bäst kritik på litteratursidorna.


Jag läste i snitt en bok i veckan, men jag har ingen aning om jag bör se det som bra eller dåligt. Jag vet att andra bokbloggare läst mer än två gånger så mycket, andra har läst mindre. För mig känns det ganska lagom!

Det enda målet jag haft för läsningen i år var att försöka variera mig så mycket som möjligt i var handlingen har utspelat sig. 2007 var det väldigt mycket Sverige och USA. Det blev det i år också, England och Frankrike är bubblare. Men jag hann också med Afghanistan, Botswana, Chile, Grekland, Holland, Island, Japan, Kambodja, Mongoliet, Norge, Polen, Skottland, Spanien och Sydafrika. Också Narnia då...

Till 2009 har jag en lång läslista och jag vet var jag garanterat kan hitta fler lästips så jag har höga förhoppningar!

1 kommentar:

svartanova sa...

Tack för 2008 och gott nytt läsår!

Related Posts with Thumbnails