31 december 2008

Brasan

Det HÄR är sånt jag tycker om! En alldeles egen datorbrasa. Jag är också lycklig ägare till en DVD-brasa och kan garantera att stämningen är bra mycket högre än med VÄnner i bakgrunden...

2 kommentarer:

Ika sa...

Är det bara jag som tycker att det där är lite obehagligt? Bilden går väl an, men ljudet... Min hjärna kan inte koppla bort att det tyvärr inte finns någon eldstad i min lägenhet och det späkar hela tiden i bakhuvudet att nhågot är riktigt, farligt fel.

Och dessutom blir man ju inte varmare av att titta på en filmad brasa...

(En helt annan sak: Helt plötsligt kan man inte längre läsa dina blogginlägg i sin helhet om man följer dem via rss-flödet. Vet inte om det här är något som blogger har ändrat om på eget bevåg, eller om det är ditt eget beslut... I det första fallet: Kan du vara snäll och fixa i inställningarna för att underlätta för dina läsare? I det andra fallet: Tja, egentligen samma sak. För min del kan jag ju säga att bloggar som är svåra att läsa smidigt i Google Reader har en tendens att sitta löst när jag rensar läslistan, och jag är kanske inte ensam om att tycka så.)

Cia sa...

Och jag som tycker det är ljudet som är mysigast även fast man inte blir varm :) Men det är ju lite som du säger... Jag kanske kommer att bli skadad och inte fatta om det brinner på riktigt.

När det gäller rss-inställningarna är det inte blogger som tagit saken i egna händer, men det är inte heller ett permanent beslut från min sida. Jag ändrade till att bara visa ett stycke av varje inlägg som ett experiment under en kort tid för att se hur skillnaden i antal besökare på bloggen ser ut när rss-läsarna också får klicka sig in.

Jag gör som du och läser alla mina bloggar via Google Reader och kan hålla med om att det är lite irriterande när man inte kan läsa allt i ett flöde. Å andra sidan upptäckte jag när jag började använda rss-läsare hur mycket jag saknade att gå in på varje blogg och få stämningen som man bara kan få från varje enskild sida, med design och extra applikationer osv... Google Reader är ju lite opersonligt på det sättet, däremot tusen gånger smidigare!

Håll ut i några dagar till, så ska allt återgå till det normala sen!

Related Posts with Thumbnails