22 november 2008

Musiken

Glömde ju nämna att musiken är så bra ihopplockad till Twilight! Det är mycket bra musik med och det passar otroligt bra ihop med scenerna där de förekommer. Jag har ju lyssnat en del på Robert Pattinsons musik på sista tiden och tyckte det var jätteroligt när han hade två låtar med på soundtracket. Båda två var med i ganska kritiska scener och det gjorde att de kändes mycket mer intensiva. Iallafall för mig som tycker om musiken!


Bella's lullaby är en del som det inte trycktes särskilt mycket på i filmen, och det är lite synd tycker jag eftersom den återkommer genom hela serien. Sättet de valde att använda den på istället funkar dock jättebra och jag tror inte det är en så stor förlust för dem som inte har tidigare referenser.

Jag undrar hur de tänker göra med Rob till New Moon. Han har ju sagt att musiken inte är lika rolig nu när det är mer på allvar, men jag hoppas på någon slags uppföljare. Det finns ett par scener där jag tror det skulle passa hur bra som helst!

Jag vet att jag har tjuvlyssnat på skivan tidigare, några sekunder för varje låt, men kan inte riktigt hitta dit nu. Ihärdiga googlare kanske kan lyckas!

2 kommentarer:

Sarah sa...

Vilka låtar hade Robert Pattinson gjort?
(Damnit, måste han vara musiker också? Det börjar nästan väcka fan girlen i mig).

Cia sa...

Han har gjort Never Think som spelades under restaurangscenen och Let me sign som spelades i balettstudion när han ska suga ut giftet ur Bella...

Jag vet det är svårt... Once becoming a fan girl you're never getting out :)

Related Posts with Thumbnails