1 augusti 2010

Filter


Jag tillägnar mitt 500 inlägg till magasinet i mitt liv. Om det inte framgick i det tidigare inlägget är det här en sjukt bra tidning. Jag blir glad varje gång den kommer med posten och trots att den bara ges ut varannan månad gör det inget för det finns så mycket att läsa att den räcker länge!


Och det är den perfekta blandningen. Det här numret har bland annat långa artiklar om Annika Norlin och om samer och jeanstillverkning. Det finns kortare artiklar om allt från Christer Fuglesang till surdeg, amputationer och Sverker Olofsson. I tidigare nummer har vi läst om Bingo Rimér, utfiskningen av djuphaven, kyrkostölderna längs Norrlandskusten och ett riktigt bra reportage om kocken Marcus Samuelsson.

3 kommentarer:

Full bokhylla sa...

Visst är den bra. Mer än bra. Jag blir kvar på toa i evigheter för jag bara läser...

Bra förresten att böckerna kom fram ordentligt!

Bokbabbel sa...

även jag skrev nyligen om Filter, och även jag är ett stort fan. tyckte det senaste numret var riktigt bra, de två-tre senaste har varit lite sådär

Cia sa...

Jag tycker nästan alla nummer är bra. Det är ju ofta artiklar som jag kanske egentligen inte är intresserad av att läsa om i förväg, men alltid glad att jag gjort efteråt!

Det är faktiskt tur att den inte kommer oftare, jag skulle inte ha tid med min andra läsning om det vore så...

Related Posts with Thumbnails