17 maj 2009

Pocket & Trix - Paket 3

Mitt sista Pocket och Trix-paket var bra! Så bra att jag redan hade en bok och en film som min hemliga bokvän skickade med. De är dessutom klara favoriter på respektive hylla. Men det visar ju bara att hon (eller han) vet vad det är jag tycker om! Det handlar om Jan Guillous Ondskan och Chocolat, filmen som bygger på boken med samma namn av Joanne Harris.


Boken Var är du? av Marc Levy har jag varken hört talas om eller läst så det ska bli jättekul att få prova den! Det är så spännande när någon man inte känner letar reda på något de tror att man kommer att tycka om och att sen få se om de har rätt.

Paketet innehöll också ett jättefint kort, ett bokmärke (visste du att jag samlar på sådana? :). Flera påsar Nöt-Crème samt Farmors Kola. Något av detta ska vara en ledtråd till vem min hemliga bokvän är och jag gissar på kolan... Jag har försökt googla mig fram till något samt jämfört med deltagarna i omgången. Men jag är fortfarande clueless så det är fritt fram att avslöja sig! Jag är jättenyfiken!

Tack så hemskt mycket för den här omgången min hemliga bokvän! Det är alltid lika roligt att få gå till posten och hämta ut sitt paket, som födelsedag en gång i månaden :)

4 kommentarer:

Hemliga bokvän sa...

Vad ledsen jag blir, vilken osis. Det var slarvigt av mig, att missa att du faktisk hade skrivit Ondskan i din lista över böcker du redan hade. Jag som tyckte att jag hade kollat av att det inte skulle bli så. Filmen var en chansning då jag var tänkte att om du har boken kanske du inte har filmen ;)

En ledtråd till vem jag är, är att det inte är kolan som är ledtråden :) Om jag säger att bokmärket är det blir det kanske lättare ;)

Cia sa...

När du säger att det är bokmärket har jag en väldigt kvalificerad gissning, men jag tror ändå att jag väntar med den tills du avslöjat dig :) Jag tycker inte alls om att gissa fel...

Hundöra sa...

Din hemliga bokvän är jag!

Jag är glad att du i alla fall inte hade läst "Var är du?" av Marc Levy, en bok som jag själv har läst och gillat.

Sandra sa...

Det verkar så kul det där med bokpaketen, kanske jag också måste börja när jag flyttar tillbaka till Sverige:)

Related Posts with Thumbnails