1 november 2008

Änglar och Demoner


Men herregud, jag tycker jag inte gör annat än läser böcker för att jag ska kunna se filmerna eller tv-serien... Och jag som precis har plöjt Da Vincikoden, måste nu alltså sätta igång med Änglar och Demoner för att den också håller på att bli film... Som tur är har jag ända till den 15 maj på mig. För att välja att se filmen senare, det funkar ju inte. Jo kanske, vi får se om jag orkar.

3 kommentarer:

svartanova sa...

Det gäller att hänga med och ligga före filmatiseringarna... ;)

Tack för din kommentar, ditt argument skriver jag också under på. :) Väldigt tydligt blev just det för mig i den här boken. Den växer också i efterhand, ju mer man tänker på den.

Cia sa...

Mm, det gör ju det... Men vanligtvis är det så att jag inte ens har ett behov av att läsa boken innan jag får reda på att det blir en film. Jag har väldigt väldigt svårt för att se filmen först och läsa sen, men ibland blir det ju så ändå såklart...

Jag hör till dem som har väldigt svårt att lägga ifrån mig en bok som inte riktigt fungerar därför att jag alltid tror på helheten och innan jag vet vad författaren har för syfte med sin text är jag inte övertygad om att det är helt dåligt... Lät det krångligt? Jag vill iaf läsa klart en bok innan jag sågar den helt! Innan det finns det alltid en chans!

Maja sa...

Gör det genast! Den är BÄTTRE än DaVinci-koden! :o)

Maja

Related Posts with Thumbnails