21 oktober 2008

Present

Idag var det ju som sagt tisdag. Idag tog Eclipse slut. Det fanns ett tjuvsmakskapitel i slutet som jag tänkte kika lite på eftersom det skulle dröja ända till på fredag då jag hade råd (för nu fanns det inte rum för fusk längre) att köpa Breaking Dawn att läsa på nattåget fram och tillbaka till Umeå.


Jag hann dock inte ens läsa de sista sidorna som jag nästan maniskt försökte få att räcka så långt som möjligt, förrän min allra bästa älskade kära sambo kommer in med två matkassar och Breaking Dawn som jag just då hade ett sånt otroligt begär efter! Jag tror ingen av er kan föreställa sig min reaktion på detta. Jag var inte beredd på det och jag kan lova att han inte var det :)

Det största bekymret nu är hur jag ska få den att räcka ända till söndag natt när jag är på väg hem från min tjejhelg igen... Jag tror att ett reservalternativ vore att plocka på sig Låt den rätte komma in i Umeå för att fortsätta på vampyrtemat och för att hinna läsa den innan jag tänker se filmen på bio!

5 kommentarer:

Snöfrid sa...

Haha, jag fick en bild av hur du slängde dig över boken huggtänder redo..? ;)
Påminde mig om att jag fortfarande varken lyckats skaffa eller läsa första boken än. Blir kanske tvungen att se filmen först...

Cia sa...

Haha :) Nej riktigt så illa var det inte. Jag lyckades faktiskt hålla mig flera timmar eftersom vi hade en del annat att göra, men det blev lite mer av det känslomässiga slaget :)

Hundöra sa...

Dessa böcker av Stephenie Meyer som du läser är det en serie? Vart så nyfiken nu. :)

Bor du i Umeå?

Cia sa...

Snöfrid: Om du börjar med att se filmen och inte tycker om den måste du lova att läsa böckerna iallafall, för det är det värt!

Hundöra: Ja, det är en serie på fyra böcker om Bella och Edward. Helt sjukt beroendeframkallande som du har märkt :) Breaking Dawn är den sista boken i serien, men i November kommer filmen baserad på första boken! Breaking Dawn är den enda som inte kommit ut på svenska än...

Nej jag bor inte i Umeå, men jag ska hälsa på en kompis som bor där!

Hundöra sa...

Aha! Då ska jag nog lägga böckerna på min julklappsönskelista :D

Related Posts with Thumbnails