24 juni 2008

W

Jag hänger på Malins Böcker A-Ö på en gång eftersom jag sitter på bussen och inte har något annat att göra just för tillfället.

Författare - Rebecca Wells som bland annat har skrivit Ya-Yaflickornas gudomliga hemligheter. En av mina favoriter. Jag älskar boken, den är så mysig! Filmen är okej.... Men inte alls lika bra som boken... Jättebra sommarbok för övrigt!

Bok - White Teeth av Zadie Smith. Jag läste den på engelska precis när den kom ut... Jag kommer ihåg att jag tänkte att jag inte förstod vad som var hypen med den. Den gav inget större intryck på mig, men fortfarande säger folk att det är en av de bästa böcker de läst... Jag borde eventuellt ge den en till chans så småningom!

2 kommentarer:

*Malin* sa...

Håller helt med ang Wells. Jag älskar Ya-ya-böckerna! Det är som du säger verkligen en sommarbok.

White Teeth köpte jag ngn gång när jag var i väg o akut behövde en bok, men av ngn anledning blev den aldrig utläst. Jag kommer inte ens ihåg varför. Just nu kommer jag inte ens ihåg vad den handlar om! :-)

Kul att du hängde på förresten!

E-S sa...

Jag gillar i regel böcker som behandlar segregering i samhället, och hur detta påverkar familjer, sociolog som man är ;) Jag har läst många fler böcker som påminner om Vita tänder (jag läste den på svenska), men den var nog den första jag ramlade över som behandlade ämnet, om jag inte minns helt galet. Den kom ju för ganska många år sedan. Men jag minns i alla fall att jag tyckte mycket, mycket om den!

Related Posts with Thumbnails