20 september 2007

Amberville

Ja självklart har även jag fått mig en bok! Jag tycker om marknadsföringsknepet och helt klart uppskattar jag gratis presenter som tändaren och tablettasken. Däremot har det inte dykt upp någon disktrasa hos mig och det är lite tråkigt eftersom disktrasor med tryck är ett av mina favoritsamlarobjekt... Give it to me!

Förutom att jag är materialistisk är det roligt att se vilka citat som finns på grejerna, jag tycker om att försöka hitta dem i texten och sedan försöka lista ut vilken betydelse just de där raderna har för boken i sin helhet.

Om boken i sin helhet kan jag däremot inte uttala mig än eftersom jag inte haft tid att avsluta den... Det jag vet att jag kan säga är att den är väldigt detaljrik trots att det inte behövs. Det gör att hela historien känns mer realistisk och det faktum att det är mjukdjur vi pratar om känns inte alls konstigt. Men jag tycker ändå inte att man tror att det är vanliga människor det handlar om. Författaren är mån om att hela tiden göra referenser till djurens värld som till exempel överdjurligt istället för övermänskligt och liknande. Man behöver vara intelligent för att hålla ihop allt och lyckas ha alla dessa bollar i luften från början till slut.

Eftersom jag alltid tycker att man behöver ha hela boken till sista meningen innan man kan döma den, tänker jag inte uttala mig mer om jag tycker den är bra eller dålig. Det får vi se när den är slut!

Smart författare och smarta marknadsförare! Men var är disktrasan? :)

2 kommentarer:

E-S sa...

Hoppas du får din disktrasa snart. Dumt att du inte fått vad du blivit lovad. Och så är jag lite nyfiken på vad det står på tändaren och tablettasken... Tell!!

Cia sa...

Egentligen har jag ju inte blivit lovad någonting... Jag är bara girig som ett barn med leksakskatalogen före jul :) Alla andra verkar ha fått en disktrasa och jag älskar ju disktrasor! Vill ha :)

Related Posts with Thumbnails