29 juni 2007

Var läser du?

Jag är ledig... Det märks va? Jag har fått ett värdelöst schema på jobbet som gör att jag jobbar mindre än halvtid. Vet inte riktigt varför, jag skulle jobba fullt i en semesterperiod och nu jobbar jag ingenting i sex veckor... Jag får iallafall mycket tid över för att läsa. Och blogga...

Läsning gör sig ju oftast bäst på bestämda platser och det här blir en uppmaning till er att berätta var ni helst läser! Antingen i egna bloggar eller i kommentarerna.

Mina favoritplatser är dessa:


Hemma i sängen och soffan är självklart! Avslappnad läsning när man har en stund över... Jag har inte tänkt visa bilder på de ovan nämnda möblerna eller lägenheten utan låter dem representeras av en Sundsvallssymbol; Draken. Såna här finns utställda lite överallt på stan och på just den här finns några välkända Sundsvallssilluetter.

Just nu befinner jag mig i Söderala hos mamma och pappa över sommaren. Eftersom det här huset är mer än tio gånger större än lägenheten i Sundsvall har jag mer plats att bre ut mig på. Här läser jag helst på altanen vid ytterdörren,eller i den nya läshörnan i balkongrummet med utsikt över trädgården och byn.Trots att man mår bra av att läsa nästan var som helst (utom på tåg) är det här jag helst av alt skulle vilja vara hela sommaren! Utsikten från gaveln i stugan:


5 kommentarer:

Maria sa...

Jag har svarat i min blogg!
Din läsplats på altanen ser jättemysig ut! Fast jag tycker allt att det går bra att läsa även på tåg! (Däremot mår jag illa av att läsa i bilar eller bussar.)

*Malin* sa...

Jag läser helst i min soffa, halvliggandes mot armstödet med benen uppe på ryggstödet. Enligt maken ser det rätt så kul ut... :-) Eller så ligger jag i sängen, om jag läser precis innan jag ska sova.

Camilla sa...

Hittade dig via Marias bokblogg och har svarat i min blogg. Shysst att du la ut bilder, altanen såg riktigt inbjudande ut som läsplats :)

Marianne sa...

Oftast läser jag i sovrummet, kan knappt somna om jag inte läser en stund först.

Sköna soffan står i arbetsrummet, så det blir ingen riktig avkoppling att lägga sig där och läsa.

raton laveur sa...

jag läser blog

Related Posts with Thumbnails