13 maj 2010

Agnes Cecilia

Det är Agnes Cecilia på TV nu! Jag vet inte hur många gånger jag läst just den här boken och jag skrev till och med mitt specialarbete på gymnasiet om den. Däremot har jag aldrig sett filmen så det kanske är dags nu. Skådespelarisnatserna är hittills inte lysande, men det kanske man får stå ut med med tanke på vilket litterärt mästerverk som ligger bakom.

3 kommentarer:

Full bokhylla sa...

Åh, den boken är ju helt fantastisk. Jag satt på en träningscykel på gymmet och såg filmen utan ljud igår. Det fick mig så himla sugen på att läsa om boken, och så fick det mig att minnas hur mycket jag såg fram emot när filmen skulle komma. Vi såg den med skolan faktiskt, och jag minns att jag hade så svårt att bestämma mig för vad jag tyckte om den. Man var så starkt bunden till sina egna bilder att ingenting var rätt ändå.

Lisa sa...

Och jag har bara sett filmen ;) Boken står i bokhyllan, får nog ta tag i den nån dag :)

Frida sa...

Vi gjorde ett arbete om den i högstadiet minns jag, såg både filmen och läste boken. Minns att jag fick MVG på min bokanalys men OJ så tråkig och seg och barnslig jag tyckte både boken och filmen var! :) Jag var nog en av få som faktiskt kämpade mig igenom hela boken.

Related Posts with Thumbnails