12 september 2009

Pride and prejudice

Och Jane Austen får också ett!


Ska jag behöva ha tre utgåvor i bokhyllan? Förutom den inbundna röda med guldtext vill jag också ha penguinsutgåvan som är likadan som min mugg.


3 kommentarer:

Vixxtoria sa...

Muggen kan jag tänka mig. Men vad gäller bokomslag - tja, jag håller med om att en del är snyggare än andra, men så länge innehållet är detsamma, och alla sidorna finns inom pärmarna, så bryr jag mig faktiskt inte. Därmed är inte sagt att ett omslag inte betyder något för att locka mig till läsning. Och jag kan bli väldigt irriterad om omslaget inte stämmer överens med innehållet (det händer ju ibland).

Hundöra sa...

Himlar vilka snygga bokomslag (syftar både på denna och den i inlägget innan)! Vart har du fått tag på dessa böcker? Finns de hos någon internetbokhandel?

Vill ha!

/En som väljer boken efter dess omslag

Cia sa...

Vixxtoria: Jag håller egentligen helt med dig. Om jag tycker om boken spelar omslaget ingen som helst roll. Men en bra bok med ett snyggt omslag är en sådan sak som väcker stort habegär hos mig :) Jag tar oftare upp en bok jag inte känner till om omslaget tilltalar mig.

Hundöra: Wuthering Heights har jag beställt från Bokus, men jag har inte letat efter Pride and Prejudice än. Här kan du läsa mer om omslagen: http://pipeline.refinery29.com/news/ruben_toledo_gives_bronte_and.php

Related Posts with Thumbnails