4 februari 2009

Sing Star Queen

Jag har otroligt roligt när jag får ägna mig åt ytliga nöjen som att sjunga i en mick kopplad till ett tv-spel och få poäng för det :) Vi köpte ett billigt playstation 2 för några år sedan enbart av den här anledningen och det var helt klart ett bra dag eftersom både vi och bekantskapskretsen uppskattar det väldigt mycket.


Självklart har jag de allra viktigaste skivorna, 80:s, Rock, Svenska Hits Schlager, Abba osv.osv. Om ett tag verkar det som att jag får lägga en hel skiva med Queen-låtar till samlingarna. En av mina favoritlåtar att sjunga är Don't stop me now som är med på en av skivorna så det här kan bara bli huuur bra som helst! Längtar och hoppas att någon vill kosta på mig en present!

6 kommentarer:

emelie sa...

Jag är verkligen inget fan av tv-spel i vanliga fall, men SingStar är helt galet roligt! Den ultimata icebreakern på en fest:-)

Andreas sa...

Vilken tur att du fyller år snart, i år är det min tur att få den enkla presenten, din bror stal ju min idé förra året!

Sarah sa...

Kommer det att komma ett Queen-Sing Star?!
Jag vet två personer i detta hushåll som kommer att bli överlyckliga. En av dem är mig :)

Cia sa...

Emelie: Helt klart det bästa partyspelet jag vet :)

Andreas: Vilken tur att du inte har någon koll alls på när jag fyller år :) Det här spelet kommer att vara i min ägo långt innan jag fyller år. Cirka 8 månader innan...

Sarah: Hur kan man bli annat än överlycklig :)

Till mig själv: Sluta använda smileys i varenda mening!

Andreas sa...

Jag skyller på mental härdsmälta orsakad av feber och förkylning, tänkte på Oscars födelsedag, men å andra sidan blir väl du lika glad om Oscar får det ;)

Cia sa...

Klart jag blir :) Bara jag får det!

Related Posts with Thumbnails