2 februari 2009

bok.nu

Nu har jag också testat bok.nu. Jag måste erkänna att jag var ganska skeptisk till en början eftersom jag inte är särskilt bra på betygsättande... Men det funkar hyfsat bra än så länge och det är roligt att se vad det kommer upp för tips! Däremot är det en sak jag funderar över och det är om man kan lägga till nya böcker eller om man behöver kontakta dem för att få det gjort?


Eftersom jag är en listoman vill jag ju såklart göra en lista med mina lästa böcker. Jag läser ju en del på engelska och de böckerna verkar inte finnas, trots att en del andra böcker finns på engelska... Någon som vet något om detta?

3 kommentarer:

marlan sa...

Jag tillhör skeptikerna och ser inte riktigt fördelarna med Bok.nu.
Såfort jag tagit reda på hur man raderar sin användare kommer jag att göra det. Den funktionen tycks inte ens finnas ännu. :(

Cia sa...

Jag var ju också skeptiker från början, och efter att ha betygsatt bara ett fåtal böcker var det inga stora resultat direkt. Men nu när jag börjar komma upp i lite volymer känner jag också att tipsen stämmer ganska bra! Jag kommer inte läsa allt de tipsar om såklart, men jag är helt övertygad om att åtminstone några av dem kommer att bli favoriter till slut!

Men det är klart, allt passar ju inte alla så jag tycker du gör helt rätt i att släppa det om du inte är nöjd!

Jossan sa...

Jag var med skeptisk till början, men tyckte att varför inte. Då kan man ju ha lite koll på alla ens böcker, vilket jag inte riktigt har i skrivande stund.
Men ack så besviken jag blev när jag inte hittade hur man lägger till sina egna böcker...

Men sen har du ju, om du inte har problem med engelska www.librarything.com (finns en del på svenska med kom jag på) där man Ska lägga in sina egna böcker, betygsätta och man får lite tips och grejor.
Är inte riktigt insatt till hundra på den sidan, men jag gillar den och tror den har potential. :)

Related Posts with Thumbnails