10 december 2008

Abstinens

Jag har fått en stor abstinens efter skolböcker. Sådana böcker som utspelar sig på eller i samband med skolor. Jag vill läsa många och jag vill läsa dem nu! Jag skulle vilja läsa om I en klass för sig, Gentlemän & Spelare, Den hemliga historien, De döda språkens sjö, Fördjupade studier i katastroffysik, alla Harry Potter och kanske till och med The Catcher in the Rye. Jag vill läsa dem i rad och jag vill hitta fler favoriter och helst läsa en om dagen!


Tills vidare roar jag mig med att läsa listor över de 25 bästa internatskoleböckerna och om skolor och universitet i litteraturen på Wikipedia. Min att-läsa-lista blir lååång, men vilken borde egentligen bli nästa?


5 kommentarer:

Ika sa...

Du HAR väl läst Curtis Sittenfelds I en klass för sig? Om inte så avundas jag dig den ännu opåbörjade boken...

Cia sa...

Ja det är klart jag har läst den! :) Men jag vill läsa igen!

Sofie sa...

Genltemän och spelare är en väldans bra bok. Bara så du vet =) Jag kunde inte lägga ner den.

Cia sa...

Jag vet :) Mycket bra! Joanne är ju en av mina absoluta favoritförfattare, ser fram emot när det kommer nytt!

Var några år sedan jag lästa Gentlemän nu så jag tror det börjar bli dags... Sist var när vi var till Paris i januari och jag läste så hårt att jag inte förstod att vi landade när vi kom fram, jag hade nog gissat mer på luftgrop... Hade iaf varit bättre så hade jag haft ett tag till att fortsätta läsa på :)

Sofie sa...

Jag är själv ett stort fan av Joanne Harris och har en samling av hennes böcker i bokhyllan. Du vet säkerligen om det redan, men det har kommit en fortsättning på choklad --- karamellskorna. Finns som inbunden just nu =) God fortsättning.

Related Posts with Thumbnails