14 juli 2008

Pocket & Prassel - Paket 2

Jag har inte haft den bästa dagen idag. Jag har gnällt tillräckligt för mina anhöriga. Men så här är historien. Jag vaknade med en sjuk huvudvärk imorse. Jag vågade knappt resa mig ur sängen för varje rörelse framkallade ett stadigt och smärtsamt grepp om mitt huvud. Egentligen hade jag tänkt mig att inte göra särskilt mycket idag. Men när jag inser att jag faktiskt har ett antal ärenden jag absolut måste utföra fick jag samla kraft ett tag för att stillsamt och nästan skridande ta mig ner till Alviks centrum. När jag långsamt långsamt tagit mig ända ner insåg jag att arbetsansökan som skulle vara inskickad via post imorgon inte alls fanns någonstans där jag kunde komma åt den för att skriva ut på biblioteket (Nej jag har ingen egen skrivare). Som tur var gick det en buss åt mitt håll nästan på en gång. Jag kom hem, mailade dokumentet till mig själv, bytte till kjol eftersom det var svinhett ute och skred sedan tillbaka samma väg jag gått lite tidigare. När jag kommer till biblioteket som jag måste besöka för att först registrera mig som internetanvändare upplyser de mig om att det inte finns en ledig tid förrän en timme senare... Så jag fick utföra mina andra ärenden och sedan gå och hämta mitt pocket&prassel-paket.

Och det är här jag äntligen kommer till poängen. Med en timme att slå ihjäl i Alviks centrum som inte är världens mest upphetsandet ställe var jag väldigt tacksam att precis ha hämtat ut en bok som min hemliga bokvän skickat till mig. Jag köpte mig en cola och en chokladboll och satte mig i solen utanför ett café. Och det var ju jättebra, ända till himlen mörknade och det började småregna. Som tur var blev det inte så mycket av det. Men som om inte det vore nog satt jag i halsen och var tvungen att hosta hårt på ett sätt som verkligen skakade om mitt stackars huvud... Och som toppen på allt detta sitter det ett gäng pudelhårstanter som druckit alldeles för många öl och röker cigaretter som om det var syre. Min huvudvärksframkallare nummer ett.

Japp, nu är jag klar med mitt klagande och vill bara säga tack till min hemliga bokvän! I paketet fanns Mats Strandbergs Jaktsäsong och en påse vaniljfudge som såg väldigt trevliga ut :) Jag har inte provsmakat prasslet än, men som sagt är boken påbörjad och den verkar vara lättläst på ett sätt som passar mitt värkande huvud just nu... Det var längesen jag läste chick-lit nu så jag ser fram emot att ta mig igenom det här! Eftersom det var så mycket gnällande idag vill jag betona en gång till: Tack så mycket för paketet, it made my day!

2 kommentarer:

Din Hemliga Bokvän sa...

Vilken tur att paketet inte också blev nått att klaga över! Tyckte en chick-lit passade så här mitt i sommaren. Lättläst och avslappnat. Hoppas du mår lite bättre nu!

Lisa sa...

Åh. Än en gång sitter jag med darr på läppen och bannar mig själv för att jag inte fick nys om Pocket & prassel i tid. Vilken fantastisk grej att få hem en massa mys, bara sådär. Är lite sugen på Strandberg jag med faktiskt, lättsmält och trevligt antar jag. Vore kul att höra vad du tyckte sedan :)

Related Posts with Thumbnails