23 april 2007

Book Release II

Jag har lämnat min andra bookcrossingbok nu. Den fick följa med i resväskan mot Bryssel men hoppade av innan den hamnade i ett land där ingen förstår svenska...

Hundra År Av Ensamhet - Gabriel Garcia Marquez, en av mina absolut favoritböcker blev det den här gången!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ohh... Läskigt att lämna denna guldklimp helt ensam någonstans... Hoppas att den person som hittar/tar den tar väl hand om den och vet att uppskatta dess värde... Älskar den boken!

Anonym sa...

ja, jag hoppas verkligen att någon som uppskattar den kommer att hitta den! Jag köpte detta exemplar på myrorna så det är inte min egen bok jag förlorar :) har ju självklart ett exemplar hemma i bokhyllan! Den är riktigt riktigt bra! duktigt gjort att hålla en röd tråd genom en så komplicerad handling...

Anonym sa...

Apropå att lyckas hålla en röd tråd genom handlingen: Har du läst `Patriarkens höst´? Hittar man en punkt gör man det bra (ja, jag kanske tar i, men kolla, det dräller ju inte precis av anslutade meningar!)! Han är helt enkelt en mästare utan dess like! I love!

Anonym sa...

Det ska vara avslutade, inte anslutade :)

Anonym sa...

nej har inte läst den. Jag har bara läst hundra år... och krönika om ett förebådat dödsfall av marquez men skulle vilja läsa kärlek i kolerans tid också. Har hört mycket bra om den. Men man kanske skulle testa patriarkens höst också då om du rekommenderar det :)

Anonym sa...

Jag rekommenderar iaf att du har ordentligt med tid när du läser `Patriarkens höst´, och en rätt bra koncentrationsfömåga :) Svårt att "bryta av" mitt i en mening, och väntar man till nästa punkt så kan man få vänta ett tag.

`Kärlek i kolerans tid´ är en ljuvlig berättelse! Helt klart ett måste på läslistan. Om du gillar den ska du även läsa `Om kärlek och andra demoner´ och `Översten får inga brev´. Den enda bok jag egentligen inte gillat är `Generalen i sin labyrint´. Det är iofs ett porträtt av en general på 1800-talet i Sydamerika och ja, vad kan man säga... Den håller inte samma klass som hans egna berättelser.

Köpte en hel del böcker och noveller av Marquez i Chiang Mai. Ser fram emot att ha läst ut Irvings nya tegelsten så jag får sätta tänderna i dem!

Related Posts with Thumbnails